Amasya Gümüşhacıköy ilçesinde yapılacak olan düğüne giden ailenin de olduğu hafif ticari aracın da devrilmesi nednei ile kaza sonrasında 6 kişi yaralandı
İstanbul'dan yola çıkan araç Ağrı'ya yakınlarının düğünü için giden İrfan Karakaş idaresinde olan 48 ZL 9248 plakalı hafif ticari araçın, Beden köyü mevkisinde köprüde devrildi.
Kaza nedeni ile, sürücü ile araçtaki Semih ( 23 ), Nedime, Nehir ( 7 ), Muhammet Yasin ( 4 ) ve de 5 aylık Muhammet Yusuf Karakaş da yaralandı. Yaralılar ise hızla ambulanslarla Gümüşhacıköy Devlet Hastanesine götürüldüler.
Durumu diğerlerine göre ağır olan Semih Karakaş, ilk müdahalenin de ardından Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesine de sevk edildi.
Yolun gidiş ve de geliş şeritlerindeki iki köprü arasında d akalan araç, 2 kurtarma aracıyla da bir saatlik çalışmayla d açıkarıldı. Kaza nedeniyle de D100 karayolunda ulaşım, Samsun yönünde bir süre kontrollü sağlandı.
Amasya'da ki bu kazadan sağ kurtuldu...
Amasya'da kazadan mucizevi kurtuluş
