- 3 adet havuç
- 1 adet brokoli
- 1 adet karnabahar
- 2 su bardağı yoğurt
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- Kırmızı toz biber
- Tuz
Bir tencere içine karnabahar ile brokoliyi alıp haşlayın. Haşlandıktan sonra çiçeklerine ayırıp salata tabağına alın. Havuçları yuvarlak şekilde doğrayıp haşlayın ve haşlandıktan sonra salata tabağına alarak tuz ile birlikte hepsini karıştırın. Çırpılan yoğurdu salata tabağının üzerinde gezdirin. Ardından bir cezve içinde tereyağını kızdırın ve biberi de ekleyip biraz yakın. Sonrasında yoğurtlu karnabaharlı brokoli salatası üzerinde gezdirin ve servise hazır hale getirmiş olun.
İsteğe bağlı olarak 2-3 diş sarımsak ezilerek yoğurdun içine katılabilir.