ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ YEMEĞİ

ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ YEMEĞİ

MALZEMELER
  • 3 adet kereviz
  • 1 tutam dereotu
  • 1 adet patates
  • 1 adet soğan
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ
  • 1 adet küp şeker
  • Yarım portakal
  • 2 adet havuç
YAPILIŞI
Soğanları ince ince doğrayıp, sıvıyağ ile birlikte tencere içine alıp kavurmaya başlayın. Havucu küçük küpler halinde doğrayıp, kavrulan soğana ekleyin. Sonrasında patates ve kerevizi de küçük küp şeklinde doğrayıp, tencereye ekleyin ve karıştırın. Sebzeler biraz harmanlandıktan sonra şekeri ilave edin. Portakal ve tuzunu da ekledikten sonra 1 bardak su ilave edip, karıştırın ve pişmeye bırakın. Arada bir sebzeleri kontrol edip, iyice yumuşayınca altını kapatın. İlk sıcağı çıkan zeytinyağlı kereviz yemeği servise hazır hale gelir.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.