ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE

ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE

Bilindik ama eskimeyen bir lezzet olan zeytinyağlı taze fasulye herkes tarafından beğeni kazanmıştır. Yaz kış sofraların vazgeçilmezi olan zeytinyağlı yemekler ile sofralarınızı renk katın.
MALZEMELER

  • 1kg taze fasulye
  • 1 adet soğan
  • 2 adet domates
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 adet kesme şeker
  • Su
YAPILIŞI
Soğanı ince bir şekilde doğrayıp tencere içine alın ve sıvıyağı ekleyip kavurun. Soğan kavrulduktan sonra ince doğranan domatesleri ilave edip biraz daha kavurun. Ardından fasulye, tuz ve şekeri ekleyip biraz karıştırın ve 1 su bardağı kadar su ekleyip pişmeye bırakın. Ortalama 20-25 dakika pişen zeytinyağlı taze fasulye yemeği, biraz soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.