Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı bazı illerde tamamen durarken bazı illerde ise yağmaya devam ediyor. Karın durduğu illerde ise dondurucu soğuk hava etkili olmaya devam ediyor. Ankara'da 9 Ocak Cuma günü sabahı -18 dereceyi görerek rekor tazeledi. Ankara'da soğuk havanın etkisiyle park ve bahçelerdeki havuzlar dondu, arabaların camları buz tuttu, çatılarda sarkıtlar oluştu.
Başkent, mevsiminin en soğuk gecelerinden birini yaşarken, hava sıcaklığı-18 dereceye kadar düştü.
Soğuk havanın etkisiyle bazı şelale ve havuzlar dondu, arabaların camları buz tuttu, çatılarda sarkıtlar oluştu.
Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava Ankara'da da etkisini sürdürüyor. Başkent, mevsimin en soğuk gecelerinden birini yaşarken, hava sıcaklığı -18 dereceye kadar düştü. Soğuk havanın etkisiyle şelale ve havuzlar dondu, arabaların camları buz tuttu Yollarda ise gizli buzlanma meydana geldi.
Ankara'nın simgesi olan Kuğulu Park'ın donması nedeniyle kuğular yüzmekte zorlandı. Soğuk havaya rağmen -18 derecede gece çalışan Belediye temizlik işçileri soğuk havanın kendilerini zorladığını belirtti.